Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 27 Ekim 2020 - 13:21:52

Tahtalı sandı tavşanı vurdu Tavşan sezonunun açılmasıyla birlikte avcıların meziyetleri gün yüzüne çıkmaya başladı. Hafta sonu ava çıkan avcılar inanılmaz, akıl almaz olaylar yaşadı. İddialara göre; ilçeye bağlı Şapçı ile Gökçeşme köyleri arasında ava çıkan avcılar, ilginç bir olay yaşadı. Köpekleri tavşan kaçıran bir grup avcı, köpeğin kaçırdığı tavşanı avlamak için o yana bu yana […]

Tahtalı sandı tavşanı vurdu

Tavşan sezonunun açılmasıyla birlikte avcıların meziyetleri gün yüzüne çıkmaya başladı. Hafta sonu ava çıkan avcılar inanılmaz, akıl almaz olaylar yaşadı. İddialara göre; ilçeye bağlı Şapçı ile Gökçeşme köyleri arasında ava çıkan avcılar, ilginç bir olay yaşadı. Köpekleri tavşan kaçıran bir grup avcı, köpeğin kaçırdığı tavşanı avlamak için o yana bu yana koşmaya başladı. Bu koşturmaca esnasında bir el silah sesi duyan avcılar ve tavşanı kaçıran köpek, sesin geldiği yöne koştu. Burada bulunan bir avcıya göre; avcıların “Tavşanı sen mi avladın?” sorusuna avcı ; “Yok ben gökte uçan tahtalıya attım”  cevabını verdi. “Peki ama bizim köpeğin getirdiği tavşan nerede? ” sorusunu üzerin avcının tavşanı tahtalı sandığı ortaya cıktı.

Başka bir avcı grubu ise Yeniceköy merasında köpeklerin kaçırdığı tavşanın peşinden koşmaya başladı. Avcılar, silah sesi ile irkildi. İrkilen avcılar bu kez silah sesinin geldiği yöne koşmaya başladı. Silah sesinin geldiği noktaya ulaşan avılar ve köpekler, bölgede gruptan olmayan bir avcı ile karşılaştı. Avcılar; “Bizim köpeklerin getirdiği tavşanı sen mi avladın? sorusuna avcı; “Yok, benim köpeğin getirdiği tavşanı vurdum” cevabı, sonrası yaşanan tartışmanın ardından gerçek ortaya çıktı ve tavşan paylaşıldı.

 

Özden’in mera kapma savaşı

Avcı Köşesi’nin renkli simalarından Ali Özden, hafta sonu kendine şans getirdiğine inandığı av merasına çok erken saatlerde köpeği ile giderek merayı sahiplendi. Özden, diğer avcıların gelip o meraya köpek salmaması için cep telefonu ışığıyla avcılara “burada ben varım” sinyali gönderdi. Ali Özden’in bu hareketi avcıları tarih öncesine götürdü. Tarih öncesi dönemde Kızılderililerin duman yardımı ile haberleşmesinden esinlenen Özden’in, günümüzün son icadı olan cep telefonunu farklı bir haberleşme yöntemiyle kullanması avcıları güldürdü.

 

Gümüş kendine üfletti

Av sezonuna kötü bir başlangıç yapan Gürsel Gümüş, tavşan avı sezonunun ikinci haftasında da tavşan avlayamamış olmanın verdiği stresi nazara bağladı. Çevresindeki avcıların kendisini kıskandıklarını ve  bu nedenle nazar değdirdiklerini düşünen Gümüş  üfürüğü kuvvetli derin bir üfürükçü bulup kendini üfletti.Şansını birde böyle denemek istediğini ifade eden Gümüş, iki haftadır tavşan bulamadığını veya bulduğu tavşanları avlayamadığını, bazı uğursuzların kendisini kıskandığını, bu kişilerin nazarlarına geldiğini düşündüğünü ve bu nedenle derin bir üfürükçü bularak kendisine üflettiğini söyledi.

 

Trampa erken başladı

Menderes Mahallesi avcıları tavşan sezonunda umduğunu bulamadı. Bir türlü tavşan bulamayan Menderes Mahallesi avcılarının, köpeklerini trampaya başladığı gelen bilgiler arasında.

 

Haftanın tavşan avcıları: İrfan Kabadayı, Murat Balkan, İsmail Gümüş, Ramazan Demir

Haftanın domuz avcıları: Cemali Bilgi, Şenol Eroğlu

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz