Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 10 Kasım 2020 - 13:28:19

Tavşandan, Gümüş’e mesaj var! Hafta sonu ava çıkan Şenol Sezer, Nusret Yıldız ve Gürsel Gümüş ekibi, Kaykılar Köyü merasında avlanmaya başladı… Köpeklerden kaçan tavşan ise tarla girişinde bekleyen Gürsel Gümüş’ün önüne çıktı. Gümüş’ü gören tavşan, karşısında duran canlının ne olduğunu anlamak için oturdu. Tavşanın oturmasını fırsat bilen gümüş, tavşana 3 el ateş etti. Silah sesiyle […]

Tavşandan, Gümüş’e mesaj var!

Hafta sonu ava çıkan Şenol Sezer, Nusret Yıldız ve Gürsel Gümüş ekibi, Kaykılar Köyü merasında avlanmaya başladı… Köpeklerden kaçan tavşan ise tarla girişinde bekleyen Gürsel Gümüş’ün önüne çıktı. Gümüş’ü gören tavşan, karşısında duran canlının ne olduğunu anlamak için oturdu. Tavşanın oturmasını fırsat bilen gümüş, tavşana 3 el ateş etti. Silah sesiyle birlikte yüzüne ve vücudunun çeşitli noktalarına sıçrayan toprak taneciklerinden rahatsız olan tavşan, kendisini rahatsız eden şahsın kimliğini veya plakasını belirlemek için Gümüş’ün ardına dolandı. Gümüş, tavşanın hangi yöne gittiğini görebilmek için arka tarafında bulunan yola çıktığında ise tavşanla karşılaştı. Tavşanı gören Gümüş, mermi kalmadığı için tüfeğini bırakıp avludan aldığı odunla tavşana bir kez daha saldırdı. Gümüş’ün akli dengesinden şüphe duyan tavşan olay mahallinden ayrıldı. Durumu uzaktan izleyen bir çoban ise gazetemiz Avcı Köşesi muhabirini arayarak olan biteni anlattı.

Gazetemiz muhabiri ayrıca hafta sonu yaşanan olayı Gümüş’ün arkadaşlarına sordu. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi vermekten kaçınan Şenol Sezer ve Nusret Yıldız, tatsız bir olayın yaşandığını kabul ederken, konuyla ilgili ayrıntılı bilgi vermek istemediler. Nusret Yıldız, “Konuyu çok fazla abartmaya gerek yok. Ufak tefek, tatsız bir olay yaşandı. Av sonrası Şenol, ben  ve ismini buradan açıklamak istemediğim arkadaş ile yaptığımız görüşmede Gürsel Gümüş’ün akıl sağlığının çok yerinde olmadığı görüşünden birliğe vardık. İki hafta süre ile Gümüş’ü Çanakkale’deki atış eğitimi veren bir kurs merkezine göndermeye karar verdik. Bu süre içinde Gümüş’ün köpeklerini tavşan avı eğitimine bizler götüreceğiz” dedi. Yıldız; konunun çok fazlada dallandırılıp budaklandırılmaması gerektiğini ifade etti.

Konuyla ilgili Avcı Köşesi’ne ulaşan tavşan ise, “Ağabey, ben ne olduğunu tam anlayamadım. Baktım ki karşımda biri duruyor. Kaçsam mı, dursam mı, gülsem mi bilemedim. Haydi boş ver deyip arkasına dolanıp yoluma gittim. Bir baktım ki elinde odun üzerime geliyor. ‘Sen beni elinde tüfekle vuramadın, odunla mı vuracaksın be cahil’ deyip daha fazla muhatap olmadım. Çektim gittim, bir daha karşılaşmak istemem yoksa sonu iyi olmayacak. Gürsel Bey gazetenizi okuyunca durumu anlayacaktır. Kendisinin bana bulaşmaması sağlığı için yerinde olur. Tüm avcı ağabeylerime saygılar, sevgiler!” ifadelerini kullandı.

 

Sezer kayıplara karıştı

Avcı Köşesi’nin renkli simalarından biri olan Hayati Sezer’den haber alınamıyor. Sezer’in çevresinden sızan bilgilere göre, sezon açılışından bu yana Sezer’in domuz ya da tavşan avlayamamış olmasının başlıca nedenleri arasında gözlerinin çok iyi görmemesi ve kulaklarının da yeterince duymaması gösteriliyor. Bunun yanında, başarısız başlayan sezonun burukluğu içinde olması ve başarısızlığı kabullenmek istemeyen Sezer’in, virüsü de bahane ederek ilçe merkezine gelmediği öğrenildi.

 

Haftanın avcıları, Şenol Sezer, İsmail Özdemir, Necdet Demir

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz