Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

80’li yılların gençliği Bayramiç’te buluştu
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 11 Haziran 2019 - 12:32:05
80’li yılların gençliği Bayramiç’te buluştu

Bayramiç Ortaokulu/Lisesi’nden 1970’li yılların sonları ve 1980’li yılların başında mezun olan öğrenciler, Hacıkayyum Yeşil Park’ta düzenlenen gecede bir araya geldi. Mezunlar ve öğretmenleri, unutulmaz saatler geçirdi.

Bayramiç Ortaokulu/Lisesi’nin kuruluşunun 75. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde 1970’li yılların sonları ve 1980’li yılların başında mezun olan öğrenciler, Bayramiç’te bir araya geldi. Gecenin iki değerli konuğu Ülkü Özer ve Hasan Çağlar, geceye ayrı bir güzellik kattı. Hacıkayyum Yeşil Park’ta gerçekleştirilen etkiliğe 125 davetli katıldı. Etkinliğe katılan yetmişli yılların efsane öğretmenlerinden Ülkü Özer ve Hasan Çağlar’a plaket takdim eden öğrencileri, 46 yıl öncesini yaşadı. Plaketini alan Özer, Mustafa Kemal Atatürk’ün sanata ve sanatçıya ne kadar önem verdiğini Neyzen Tevfik’in üzerinden yaşanmış bir anıyı anlatarak aktardı. Özer, Atatürk’ün sanatçıya verdiği önemi ve sanatçının ne denli gururlu olması gerektiği konusunda ders niteliğindeki anıyla geceye damga vurdu. Geceye katılan konuklar ve 80’li yılların öğrencileri, doyasıya eğlenip öğretmenleri ve arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Unutulmaz saatler

Geceye Bayramiç Lisesi’nde geçmiş yıllarda öğretmenlik yapan İbrahim Saydam ve Sami Ozar da  katılarak öğrencileriyle hasret giderdi. 70’li yılardan günümüze lezzetli dondurmasıyla herkesin ağzına tat, gönlüne taht kuran Ali Onat ise dondurmasıyla katılımcıların damaklarını tatlandırdı. Geceye sazıyla ren katan halk ozanımız Hüseyin Karabulut ve ilçemizin güzide ince saz ekibi Zeki Arslan, Polat İşler ve arkadaşları, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin gerçekleşmesine katkı sağlayan Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, Hacıkayyum Yeşil Park işletmecisi Metin Tunç ve Tatlan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Koçer Yurt’a katılımcılar teşekkürlerini sundu. Katılımcılar, seneye başka bir mekanda 5. kez buluşmak üzere sözleşti. Bayramiç Haber Gazetesi olarak gecenin gerçekleşmesinde önemli katkı sağlayan Mehmet Ziya Şen ve Vahit Tekin’e teşekkür ederiz.

 

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz