Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

AVCI KÖŞESİ
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 24 Aralık 2019 - 13:06:11
AVCI KÖŞESİ

Adem sen ne ettin…   Geçtiğimiz hafta sonu ilçede borsası bir hayli yüksek olan 2 köpeği ile tavşan avına çıkan Adem Can’a Torunlar Köyü merasına gitti. Köpekleri meraya salan Can, bir süre sonra köpeklerin yol boyunca kovaladığı  tavşanla karşılaştı.Can silahında bulunan 3 mermiyi tavşana boca etti. Silah sesine hiç aldırış etmeyen tavşan, yoluna devam etti. […]

Adem sen ne ettin…

 

Geçtiğimiz hafta sonu ilçede borsası bir hayli yüksek olan 2 köpeği ile tavşan avına çıkan Adem Can’a Torunlar Köyü merasına gitti. Köpekleri meraya salan Can, bir süre sonra köpeklerin yol boyunca kovaladığı  tavşanla karşılaştı.Can silahında bulunan 3 mermiyi tavşana boca etti. Silah sesine hiç aldırış etmeyen tavşan, yoluna devam etti. Mermisi biten Can tavşanı yakalamak istese de, tavşan avcının iki bacağı arasından süzülüp geçerek olay mahallini terk etti. (Bilirkişi beyanlarına göre, tavşanın sağır ve dilsiz olma ihtimali çok yüksek olduğu öğrenildi.) Bir mühlet sonra yakından gelen bir silah sesi ile tavşanın yol maratonu son buldu. Silah sesinin geldiği yöne hızla koşan Can, elinde bir tavşan, tek kırma av tüfeği ile yolda bekleyen çobanla göz göze geldi. Çoban, Can’ın konuşmasına fırsat vermeden hemen söze girerek, “Geldiğin yönden bir tavşan geldi. Ben de köpeklerin daha fazla yorulmaması ve sizin daha fazla mermi harcayarak maddi kayba uğramamanız için tavşanı avladım. Umarım kızmadınız” diyerek tavşanı Can’a uzattı. Ne diyelim bazen böyle olumsuzluklar yaşanıyor.

 

Çembere alıp, 16 el ateş ettiler

Hafta sonu Çatalçam Köyü’nde domuz avına çıkan bir grup avcı, köpeklerin bulduğu tek domuza 16 mermi attı. Çemberden kurtulmak için tüm hünerlerini sergileyen tecrübeli domuz , yaşama tutunmak için çemberi aşması gerektiğini anladı. Bu saldırıdan kurtulmanın yegane yolunun karşı saldırı yapılması gerektiğini iyi bilen tecrübeli domuz, 3 köpeği çalak darbesiyle ağır yaralayarak çemberi yarıp olay mahallinden uzaklaştı. Yaralı köpekler bir veteriner hekime getirilerek tedavi altına alındı.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz