Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

AVCI KÖŞESİ
AVCI KÖŞESİ

Avcılar, domuz avında buluştu Tavşan avı sezonu kapandı. Avcılar, domuz avı için sürek avlarına başladı. Pazar günü kulübe üye iki ayrı grup avcı, Yukarı Şapçı Köyü  bölgesi ile Kutluoba ve Çaldağ köyleri sınırları içinde bulunan Dallı Çeşme ve Domuz Pazarı mevkilerinde gerçekleştirdikleri sürek avında domuz avladı. Bayramiç Avcılık Atıcılık İhtisas Derneği Başkanı Fatih Yüksel, geçtiğimiz […]

Avcılar, domuz avında buluştu

Tavşan avı sezonu kapandı. Avcılar, domuz avı için sürek avlarına başladı. Pazar günü kulübe üye iki ayrı grup avcı, Yukarı Şapçı Köyü  bölgesi ile Kutluoba ve Çaldağ köyleri sınırları içinde bulunan Dallı Çeşme ve Domuz Pazarı mevkilerinde gerçekleştirdikleri sürek avında domuz avladı. Bayramiç Avcılık Atıcılık İhtisas Derneği Başkanı Fatih Yüksel, geçtiğimiz günlerde toplanan İlçe Av Komisyonu toplantısında avcıların sorunlarını dile getirdi. Yüksel; avcıların başlıca sorunları arasında gelen köpek zehirlenmeleri ve hayvan sürülerinde bulunan çoban köpeklerinin av köpeklerini öldürmeleri konularını komisyonda dile getirdi. Yüksel, “Kulüplere üye avcı arkadaşlarımızın sıkıntılarını dile getirdik. Komisyonun bu konularla ilgili önlem almasını bekliyoruz” dedi.

 

Buhar olan köpek aranıyor

Geçtiğimiz hafta arabanın bagajından yok olan köpek aranıyor. Konuyla ilgili köşemize açıklama yapan İlker Küçükerdal (Minik kuş), “Yaklaşık 8 gün önce arkadaşlar ile domuz avına gitmek üzere buluştuk. Domuzları bulmada bize yardım edecek olan iki köpeği bir otomobilin bagajına koyarak yola koyulduk. Avcı  arkadaşlarla av merasına gelip bagajı açtığımızda ise gözlerimize inanamadık. Bagaj kapağını açınca şaşırıp kaldık. Bagajda sadece bir köpeğin olduğunu gördük. Bagajı inceledik ve sağlam olduğunu, köpeğin düşme şansının olmadığını gördük” dedi. Bunun üzerine bir süre bir birlerine bakan avcılar, sessizce bölgeden uzaklaştı. Köpeğin kaybolması konusunda çeşitli yorumlarda bulunan avcılar, bu değerli köpeği bulmak için araştırmaya koyuldu. Edinilen son bilgi ise köpeğin Türkmenli Köyü semalarında görüldüğü yönünde. Aşağıda resmi bulunan köpeği gören ya da bulanların gazetemize veya İlker Küçükerdal’a insanlık namına bildirmeleri rica olunur.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz