Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

AVCI KÖŞESİ
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 25 Ağustos 2020 - 12:35:12
AVCI KÖŞESİ

  Avcılar dikkat, köpeklere kuduz aşısı var   Bayramiç Avcılık Atıcılık İhtisas  Derneği tarafından avcıların köpeklerine yönelik kuduz aşısı yapılacak. Kulüp Başkanı Fatih Yüksel’den alınan bilgiye göre; 30 Ağustos Pazar günü 10.00 ile 13.00 saatleri arasında kulüp lokali önünde köpeklere kuduz aşısı yapılacak. Yüksel, dernek üyesi tüm avcıları köpeklerine kuduz aşısı yaptırmaya çağırdı. Hayvan ve […]

 

Avcılar dikkat, köpeklere kuduz aşısı var

 

Bayramiç Avcılık Atıcılık İhtisas  Derneği tarafından avcıların köpeklerine yönelik kuduz aşısı yapılacak. Kulüp Başkanı Fatih Yüksel’den alınan bilgiye göre; 30 Ağustos Pazar günü 10.00 ile 13.00 saatleri arasında kulüp lokali önünde köpeklere kuduz aşısı yapılacak. Yüksel, dernek üyesi tüm avcıları köpeklerine kuduz aşısı yaptırmaya çağırdı. Hayvan ve insan sağlığı açısından büyük öneme sahip olan aşısının yaptırılması önem arz ediyor.

 

 

Avcılar yeni sezona domuz ve üveyik avı ile merhaba dedi

 

Cumartesi günü açılan 2020-2021 yılı kara av sezonuna avcılar ağırlıklı  olara domuz avı ile başlarken, bazı avcılar ise üveyik avına çıktı. Bölgemizde her geçen gün artan domuz popülasyonu nedeniyle üreticiler ürünlerini korumakta sıkıntı çekiyor. Uzun süredir yağışın olmaması nedeniyle yüksek kesimlerde yiyecek bulamayan domuzlar, köy ve ilçe çevrelerine inerek buralarda bulunan mısır, nohut, meyve ve diğer ürünlere zarar veriyor. Yöre avcıları ise üreticilerin sıkıntılarını gidermek adına domuz avları tertip ediyor. Hafta sonu ava çıkan çok sayıda avcı domuz avlayarak sezona merhaba dedi.

 

Yeni av sezonu hikayelerini “Kadriye Nene” köşesiyle siz okurlarımıza ulaştıracağız.

15 yıldır sahibine tavşan bulup getiren Kadriye Nene artık tavşan bulup sahibine getirmeyeceğini ilan etti. Kadriye Nene, Avcı Köşesi üzerinden yaptığı açıklamada artık tavşan avcılığına son verdiğini ifade etti. Nene, “Yağmurların yağmasının ardından eğer keyfim yerinde olursa iki yavrumu öğretmek adını ava çıkabilirim. Artık sahibime değil yavrularımın eğitimine önem vereceğim. Benden bu kadar. Yıllardır kuru ekmeğe talim ettik” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Yüksel, “Yeni sezon hayırlı olsun”

Yeni av sezonu ile ilgili avcı köşemize açıklamada bulunan Bayramiç Avcılık Atıcılık İhtisas  Derneği Başkanı Fatih Yüksel, “Tüm avcılarımıza yeni av sezonu hayırlı olmasını diler, hatasız kazasız bir sezon geçirmelerini temenni ederim. Ayrıca kulübümüze üye avcıların gece ve kaçak avcılığa karşı duyarlı olmasını, bu tür avcıları yetkili mercilere ya da kulüp yöneticilerimize bildirmelerini önemle rica ederim” dedi.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz