Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başkanlar sosyal medyada atıştı
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 11 Şubat 2020 - 10:43:17
Başkanlar sosyal medyada atıştı

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel’in sosyal medya üzerinden portatif tribünü eleştirmesine Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’dan sert cevap geldi.

 

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ve Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’un, sosyal medya hesapları üzerinden tartışma yaşaması gündem oldu. Tartışmanın fitilini ateşleyen Başkan Yüksel, Ezine Belediyesi’nin 400 bin lira harcayarak ilçeye süs havuzu yaptırmasına yönelik eleştirilere sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterirken Bayramiç Belediyesi üzerinden örnek verdi. Başkan Yüksel, paylaşımında, “Borçları yüzünden makam aracını satan CHP’li Bayramiç Belediyesi, 140 bin liraya deve güreşi tribünü alıyor. Bu ihaleyi yapan yöneticiler, Bayramiç Eski Belediyesi Sadettin Başkan’a ithamlarda bulunuyorlar. Borçları billboardlara asıyorlar. Bizi havuz yüzünden eleştiren CHP yönetimi sadece deve güreşi izlemek için 140 bin lira harcıyor. Amacım eleştirmek veya yargılamak değil. Bunu kim yapıyor da denebilir. Rant var gibi konulara zaten girmeyiz. Hiçbir yönetici böyle ithamlarla karşı karşıya kalmak istemez. Demem o ki, böyle sosyal faaliyetlerin kalabalık olmasından kaynaklı olarak bu rakamlar çıkması da bazen kaçınılmaz” ifadelerini kullandı.

Çöp firmasından yüklendi

Yüksel’in bu paylaşımına yine sosyal medya üzerinden cevap veren Başkan Mert Uygun, “Sayın Ezine Belediye Başkanı her karşılaştığımızda 40 yıllık dostmuş gibi davranıyorsun. Eğer gerçekten samimi olsaydın arayıp ihalenin ne amaçlı olduğunu öğrenebilirdin, unutma ki bizde şeffaf yönetim var. Biz bu ihaleyi, tribünler her etkinlikte kullanabilecek şekilde taşınabilir olduğu için yaptık. Sadece bu etkinlikte değil yıllarca kullanılsın diye. Ayrıca senin savunduğun eski belediye başkanı aylık 164 bin liralık 3 araç için kiralamalar yaptığı için icraya verildik. Nakit paraya ihtiyacımız olduğu için kolay satılabilecek arsa ve makam arabasını satılığa çıkardık ve yeni tanıştığımız dönemde bana dedin ki o 3 aracı kiralayan firmayla tanıştım. Bizimkiler bu firmayla nasıl çalışmış hayret ettim dedin. Sen gerçekten samimi değilmişsin. Senin yaptığın ihaleleri Ezine İlçe Yönetimimiz titizlikle gündeme getiriyor. Ezine ilçe işlerine ve siyasetine karışmak benim haddime değil. Bayramiç’e karışmak senin hiç haddine değil. Bırak da Bayramiç eski Belediye Başkanı bu yaptığı ihaleyle ilgili kendini savunsun, 10 aydır savunacak, bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Başkanların paylaşımlarına vatandaşlar çok sayıda yorumda bulundu. Başkanların atışmasının devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz