Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Bayramiç’e ‘İnce’ ayar
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 26 Mart 2019 - 10:54:29
Bayramiç’e ‘İnce’ ayar

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, partisinin Bayramiç Belediye Başkan Adayı Mert Uygun’a destek vermek amacıyla ilçemize geldi. İnce, Yıldırım Akbulut Meydanı’nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Esprili bir dille iktidarı eleştiren İnce, partisinin adayına oy istedi.

Ülkemizde yapılan 2018 genel seçimlerinde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan, CHP’li Muharrem İnce, Bayramiç’e geldi. CHP Bayramiç Belediye Başkan Adayı Mert Uygun’a destek olmak amacıyla gerçekleşen ziyarette İnce’yi Yıldırım Akbulut Meydanı’nda coşkulu bir kalabalık karşıladı. İlk olarak İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyesi adayları sahneye çağrılarak halka tanıtıldı. Ardından sahneye gelerek söz alan Uygun, “Her türlü baskıya rağmen burada toplanan yürekli Bayramiç halkı. Göreve geldiğimizde şeffaf bir belediyecilik ortaya koyacağız. Her kuruşun hesabını bilecek ve bize hesap soruyor olacaksınız. Bayramiç, dürüst, adil ve şeffaf yönetilecek. Sizlere buraya gelmeniz için 100 TL dağıtıyormuşum. Bunlar komik ifadeler. Şehrin her yanında bilboardlar var. Bu bilboardlardan ayda 15 bin TL gelir elde edilebilir ama sadece belediye başkanının fotoğraflarını görüyorsunuz. Eğer bu parayı verdiyse faturasını gösterin ama iyi biliyorum ki bunlar sadece kendi reklamlarını yapmayı bilirler. Söz veriyorum ki reklam tabelalarında asla yüzümü görmeyeceksiniz. Başkanlık makam kapısı ortadan kalkacak. 1 Nisan’da o kapıyı sökeceğim. İnsanlara yok dedirtip arka kapıdan kaçmayacağım” dedi.

Çiftçi perişan

Uygun’un konuşması sonrası partililerin büyük coşkusu eşliğinde sahneye çıkan İnce’ye Bayramiçspor atkısı takıldı. Bayramiç’in cumhuriyetçi bir damarının olduğunu bildiğini söyleyerek sözlerine başlayan İnce, esprili bir dille iktidarı eleştirdi. İnce, “Ne zaman birbirimize düşersek o zaman kaybediyoruz. Beraber olup belediyeyi geri kazanacağız. Seçimde mazotu, soğanı, hayvancılığı, sütü, eti konuşacağız. Bu seçimde slogan şu, ‘yiğit muhtaç olmuş kuru soğana, nasıl oy vereceksin seni soyana.’ Köylü perişan, çiftçi perişan, sonra büyük Türkiye. Dünya lideri olacaktı, şimdi manav oldu. Beka sorunu varmış. CHP’li belediye olsa ezanı mı susturacak, bayrağı mı indirecek, kanun mu çıkaracak? Çok ayıp bu beka lafı. Eğer ülke sıkıntıdaysa hepimiz askere gidelim. Bu yaklaşım doğru değil. Parayı konuşmuyor, aşı, tencereyi konuşmuyor. Kadınlar Günü’nde ezanı ıslıkladılar yalanı var. Ezanı iki oy için kullanmak ayıptır. Yandaş medyaya sesleniyorum, ister gör ister görme. Karış karış geziyorum ülkeyi. Gelen talimatlarla onu yazmayın, bunu yazın durumu var. İnsan utanır biraz. Mert kardeşim Bayramiç’te benden yüzde 10 fazla oy alabilir. Buna müsaadem var” ifadelerini kullandı. İnce, yoğun alkışlar arasında sahneden indi.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz