Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Belediye müdürüne hakaret
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 12 Mayıs 2019 - 15:52:44
Belediye müdürüne hakaret

Bayramiç Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Gizem Yıldırım’ın, görevi başında hakaret ve tehdide uğradığı iddia edildi. Belediye avukatları, konuyla ilgili hukuki mercilere suç duyurusunda bulundu.

Bayramiç Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Gizem Yıldırım’ın, Sığıralanı mevkiinde görev başında hakaret ve tehdit edildiği öne sürüldü. Edinilen bilgiye göre; Tepecik Mahallesi Sığıralanı mevkiinde çalışmakta olan Yıldırım’ın yanına gelen, istifa ederek belediyeden ayrılan bir şahsın babası olan A. Ş., tehdit ve hakaret etmeye başladı. A.Ş. isimli şahıs, çevredekilerin tepki göstermesi üzerine bölgeden ayrıldı. Belediye avukatları, konuyla ilgili suç duyurusunda bulundu. Bayramiç Belediyesi resmi sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“11/05/2019 (Bugün) tarihinde ilçemiz Sığıralanı mevkiinde çalışmakta olan Park ve Bahçeler Müdürümüz Gizem Yıldırım, yanına gelen belediyemizden istifa ederek ayrılan eski işçimizin babası, A. Ş. isimli şahıs tarafından hakaret ve tehditlere maruz bırakılmıştır.

31/03/2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimiyle yönetime gelmiş bulunuyoruz. Yönetime geldiğimiz günden bu yana billboardlarımız kırılarak belediyemiz malları tahrip edilmiştir.

Bugün ise doğrudan doğruya çalışanımız Gizem Yıldırım hedef alınmıştır.

Halkımızı kin ve düşmanlığa sevk eden, kutuplaştıran, ayrıştıran ve kaos ortamı yaratan kişi veya kişiler ile sosyal medya hesapları aracılığıyla belediyemizi ve belediye çalışanlarımızı hedef alan tüm haksız eylemlerin hukuki zeminde takipçisiyiz.

Çalışanımıza yönelik yapılan saldırı adli makamlara intikal ettirilmiş olup ilgili kişinin yasal takipçisi olacağımızı saygılarımızla bildiririz.”

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz