Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

“Bozuk düzenin şımarık dadaları”
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 14 Aralık 2021 - 12:54:14
“Bozuk düzenin şımarık dadaları”

CHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Sadık Göğüsgeren’in, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım dikkat çekti. AKP’li yetkililerin, ilçe tarım müdürlüğü toplantısında müdürün yanında oturmasını savunanlara Göğüsgeren, “Bozuk düzenin şımarık dadaları” sözüyle tepki gösterdi.

İl  Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Destekleme Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı, geçtiğimiz günlerde Türkmenli Köyü’nde gerçekleşti. AKP Bayramiç İlçe Başkanı Sadettin Arslan ve İl Genel Meclisi Üyesi Nurullah Bozkurt toplantıda İl Tarım Müdürü Ekrem Karadağ’ın hemen yanında yer aldı. Toplantıya CHP’den herhangi bir isim ise davet edilmedi. CHP Bayramiç İlçe Örgütü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duruma tepki gösterdi. Paylaşımda, ”İlçe tarım müdürlüğümüz tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında açıkça belirtilen, il  tarım ve orman müdürlüğümüzce düzenlenen 14 etap kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı, tanıtım toplantısı yapılmış. Devletimizin bir bakanlığı olan Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde Çanakkale İl Tarım Müdürlüğü bir tanıtım toplantısı düzenliyor. Türkmenli köyünde düzenlenen toplantıya İl Tarım Müdürü Ekrem Karadağ’ın ardından yazılan isim AKP ilçe başkanı Sadettin Arslan ve il genel meclis üyesi Nurullah Bozkurt’tur.

2 siyasi yetkisizin ardından, ziraat odası başkanı ve  gerçek yetkili olan il tarım müdürlüğü yetkililerinin isimleri yazılıyor. Bunca yıldır bürokrasinin ve protokolün  içinden gelen ilçe tarım müdürlüğünün bilmeden gerçek yetkililerin önüne siyasi yetkisizlere ön vermesinde art niyet aramamak için çaba sarf ediyoruz. Çalışkanlığını takdir ettiğimiz ve her yerde övgü ile bahsettiğiniz ilçe tarım müdürümüzün hataları paylaşımdaki protokol sırası kuralları ile sınırlı değil. Fotoğrafa baktığımızda il tarım müdürünün sağında AKP ilçe başkanı, solunda AKP il genel meclis üyesi oturmaktadır. Devletin yaptığı bir hizmetin vatandaşa aktarılmasında, gerçek yetkililer masa dışındayken siyasi yetkisizler müdürün etrafını kuşatmış ve işgal etmiştir. Gerçi bu günlerde çok da şaşırmadık. Türkiye’nin Ana muhalefet partisi lideri devlet kurumu olan TÜİK ‘ te randevu  alamazken, İl müdürlüğü yanında AKP’li yetkisizlerin oturması çok şaşırtıcı değil.!!!

Sayın devlet yetkilileri sizlerden CHP’li olmanızı ya da baskı düzeninde AKP’ye kafa tutmanızı

beklemiyoruz. Ancak AKP siyasetçilerinin elçisi olmanızı da eleştiririz….

Bayramiç’te bundan sonra bu konuda olabilecek protokol hatalarında, cevabımızı eylem ile vereceğimizi de bildiririz . Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da belirttiği üzere, önümüzdeki yıllara yönelik atacağımız adımlarda, devlet bürokratları ile AKP bürokratlarının  ayrılacağından hiç kuşkunuz olmasın….”denildi.

CHP Bayramiç İlçe Örgütü’nün bu paylaşımına destek veren ve karşı çıkan çok sayıda yorum ve paylaşım yapıldı. İlçemizden AKP’li bazı isimlerin yaptığı paylaşımlarda AKP İlçe Başkanı Arslan’a destek verildi, çağrılan her yere gittiği belirtildi ve CHP’lilerin tahammülsüz olduğu ifade edildi. Bu yöndeki ifadelere, CHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Sadık Göğüsgeren’den yine sosyal medya üzerinden tepki geldi. Göğüsgeren’in paylaşımında, “Tahammül.. Bu bize yönelecek en son eleştiri. İl tarım müdür yardımcısı mı sandınız kendinizi? Danışmanı mı? Yoksa tarımsal desteklemeyi dedenizin arazilerini satarak mi yapıyorsunuz? Bozuk düzenin şımarık dadaları. Devlet daimdir. Kendinizi devlet yerine koyarak sadece bürokratlara eziyet ediyorsunuz. Komiklik ten iğrençliğe geçiyor gündem..” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz