Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

CHP Bayramiç’te Fidan dönemi
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 9 Ocak 2020 - 12:46:52
CHP Bayramiç’te Fidan dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç İlçe Örgütü’nün olağan kongresi, belediye düğün salonunda yapıldı. Tek aday olarak kongreye giren Emin Fidan, yeni başkan seçildi. Kongrede birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayramiç İlçe Örgütü’nün olağan kongresi, yoğun bir katılımla belediye düğün salonunda gerçekleşti. Mevcut başkan Süruri Savaş’ın yeniden aday olmadığı kongrede, tek aday olan Emin Fidan başkanlığa seçildi. İlginin yüksek olduğu kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, İl Genel Meclisi Başkanı Sadık Göğüsgeren, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, oda ve kooperatif başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kongre, divan heyetinin seçilmesiyle devam etti. Kongrede divan başkanlığını üstlenen Milletvekili Erkek yaptığı konuşmada, “Bayramiç gösterdi ki birlik olursak her türlü güçlüğü aşarız. Kongremiz partimize hayırlı olsun” dedi. Kürsüye çıkan Başkan Uygun, “CHP’nin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Hep birlikte elde ettiğimiz başarıyı hizmetle taçlandırmak istiyoruz. Göreve yeni gelen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Söz alan diğer parti idarecileri de birlik ve beraberlik mesajları verdi. Blok listeyle girilen seçimde 12 kişilik yönetim kurulu ile 32 kişilik il kongre delegeleri belirlendi. Oy kullanımı sonrası partililer Fidan’a tebrik ve desteklerini iletti.

 

Emin Fidan’ın Yönetim Kurulu; Abdi Ayaz, Samet Bilgili, Tuncay Dinç, İlkay Düz, Gökhan Eroğlu, Onur Kemal Kocabıçak, Osman Fahri Öngen, Hasan Sezgin, Emel Somalı, Çağlar Uygun, Necdet Varol, Hasan Yalçın.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz