Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Erkek’ten Uygun’a tam destek
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 24 Mart 2019 - 20:32:47
Erkek’ten Uygun’a tam destek

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, partisinin Bayramiç Belediye Başkan Adayı Mert Uygun’a destek vermek için ilçeyi ziyaret etti. Bayramiç’te kahvehaneleri ve pazar alanını gezen Erkek, partisinin başkan ve meclis üyesi adaylarına oy istedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Bayramiç’te temaslarda bulundu. CHP Bayramiç Belediye Başkan Adayı Mert Uygun’a destek vermek adına ilçeye gelen Erkek, kahvehaneleri ve pazar alanını gezdi. Vatandaşlarla sohbet eden ve partisinin başkan ve meclis üyesi adaylarına oy isteyen Erkek’e, CHP Bayramiç İlçe Başkanı Süruri Savaş, İYİ Parti Bayramiç İlçe Başkanı Ziya Erol, meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili de eşlik etti. Pazar alanını gezerek esnaflarla sohbet eden Erkek, istek ve sıkıntıları dinledi. Gezisi esnasında seçim bürosu önünde vatandaşlara seslenen Erkek, “Çok yoğun çalışıyoruz. Partimiz ve kendimiz için değil, çocuklarımız yani geleceğimiz için çalışıyoruz. Türkiye’de beka sorunu yok. Beka sorunu, 1. Dünya Savaşı’ndan sonra vatanımız işgal edilmişti, o zaman ortaya çıktı. Bu beka sorunu, 29 Ekim 1923’te Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasıyla son buldu. Hiçbir iktidar, yerel seçim öncesi beka tartışması açmamalı. Yerel seçimler için ülkeyi bu kadar germeye değmez. Biz bunu yapmayacağız. Biz belediyeciliğimizi anlatacağız. Projelerimizi, halkçı belediyeciliği konuşacağız. Çünkü bizim derdimiz, hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesidir. Yolsuzluk ve işsizlikle mücadele edeceğiz.  Belediyecilik bu noktada çok önemli. Bayramiç, çok daha iyi yerleri hak ediyor. Mert, benim uzun yıllardır beraber siyaset yaptığım bir kardeşim. Bayramiç’i sizlerle birlikte çok daha iyi yerlere taşıyacak.

Geleceğimiz için

Bizim için belediyecilik, herkese eşit davranmak, herkesi kucaklamaktır. Bizim için belediyecililik, harcanan her kuruşun hesabını halka vermektir. Bugün ülkeyi yönetenler, harcadığı paranın hesabını millete vermiyor. Beka sorunu tartışması açılıyor çünkü gerçeklerin, ekonomik krizin üzerini örtmek istiyorlar. Sonunda patates, soğan kuyruğuna girdik. 200 bin ton patates ithal etme kararnamesi çıktı. Almanya’dan patates alacağız ama Almanya bizi kıskanıyor diyorlar. Yalanlar üzerine siyaset inşa ediyorlar. Seçmenin iktidara bir mesaj vermesi lazım. Ülkemiz uçuruma sürükleniyor. Yeni bir kararname çıktı. Varlık Fonu’ndaki halkın tüm şirketlerini satıyorlar. Varlık Fonu’nda Halk Bankası, Ziraat Bankası, THY, PTT, BOTAŞ var. Bunların hepsi milletin. Buna bir dur demeliyiz. Ülke olarak çok yüksek faiz ödüyoruz. Borcumuzun faizini ödeyebilmek için borç alıyoruz. 2019’da ödeyeceğimiz faiz 117 milyar TL ve bu her yıl artıyor. Türkiye’yi faiz lobilerine bunlar teslim etti.  Geleceğimiz için herkes bu yerel seçimde iktidara mesaj vermek zorunda. Üniversiteler konuşmuyor. Üniversitelerin bilgi üretmediği, hukukun ve adaletin olmadığı bir ülke kalkınamaz. Bir yerde saray varsa orada halk yoktur, teba vardır. Bizim derdimiz vatandaş. Bu yerel seçimde önce yerel demokrasiyi tesis edeceğiz. Sonra tüm ülkeye demokrasiyi hep birlikte getireceğiz” dedi.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz