Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

İkiz kızlara cinsel taciz iddiası
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 28 Temmuz 2020 - 12:01:30
İkiz kızlara cinsel taciz iddiası

Bayramiç’te, ikiz kız çocuklarının taciz edildiği iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı. Kızların annesi ile beraber yaşadığı kişi ve oğlu tutuklanırken, 16 yaşındaki bir kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.

Bayramiç, kız çocuklarına taciz iddiasıyla sarsıldı. Edinilen bilgiye göre; B. T. isimli anne, eşinden boşandıktan sonra G. A. ile nikahsız bir şekilde birlikte yaşamaya başladı. B. T.’nin 8 yaşındaki ikiz kızları da aynı evde yaşamaya devam etti. Bu süre zarfında G. A. ile 17 yaşındaki oğlu U. A. ve arkadaşı 16 yaşındaki S. B.’nin, ikiz kızlara cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Anne B. T.’nin cinsel taciz için bu şahıslardan para aldığı ve istismara göz yumduğu öne sürüldü.  Küçük kızların babaannelerine ve halalarına anlattıklarına göre; şahısların 8 yaşındaki kızların çıplak fotoğraflarını ve görüntülerini  çektikleri ortaya atıldı. Bayramiç’i sarsan cinsel istismar olayı, küçük kızların yılda bir kez bir aylığına babası ve babaannelerinde kalmak üzere halası tarafından annelerinden alınmasının ardından ortaya çıktı. Küçük kızlar yaşadıklarını anlatınca hala, çocukların anlattıklarını kayda adı. Bunun yanında kızların defterlerine yazdıkları günlükleri de göstermesinin ardından hala savcılığa suç duyurusunda bulundu. Suç duyusunun ardından harekete geçen güvenlik güçleri, anne ve 3 kişiyi gözaltına aldı. Olayın duyulması ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın da müdahil olması üzerine ikiz kız kardeşler, Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde koruma altına alındı. Olayla ilgili anne B. T., birlikte yaşadığı G. A., oğlu U. A. ile arkadaşı S. B. gözaltına alındı. Polisteki sorgularının ardından savcılığa sevk edilen  şahıslar, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkeme, S. B.’yi adli kontrol şartıyla serbest bırakırken, anne B. T.,  G. A. ve oğlu U. A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz