Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Menderes Mahallesinde çiftçi cemiyeti
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 26 Temmuz 2022 - 13:48:18
Menderes Mahallesinde çiftçi cemiyeti

Menderes Mahalle Muhtarlığı tarafından ilk kez düzenlenen çiftçi cemiyetinde katılımcılara 130 kazan keşkek ikram edildi.

İlçede ilk kez bir mahalle muhtarlığı tarafından düzenlenen çiftçi cemiyeti organizasyonuna çok sayıda vatandaş katıldı. Sıcak havaya rağmen büyük çaba gösteren mahalle halkı katılımcılara 130 kazan ikram etti. Etkinliğe İlçe Kaymakamı Alper Taş, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uyun, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Etkinlikle ilgili gazetemize açıklama yapan Menderes Mahalle Muhtarı Fatih Koç “İlkini gerçekleştirdiğimiz Menderes Mahallesi Çiftçi Cemiyetine katılan başta ilçe Kaymakamımız Alper Taş, Belediye Başkanımız Mert Uygun,bizlere desteklerini esirgemeyen Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Özge Uygun, ilçe müftümüz Rıdvan Seletli, eski Bayramiç Müftümüz Ertuğrul Akın, oda ve kooperatif başkanlarına, siyasi parti temsilcilerimize, mahalle ve köy muhtarlarımıza, cemiyetin gerçekleştirilmesinde emeği geçen ve katkı sağlayan tüm vatandaşlara katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi. Ayrıca gerçekleştirilen çiftçi cemiyetinin zaman ve tarih açısından uygun bir dönem olmadığını biliyoruz. Gelecek yıl daha uygun bir tarihte yapmayı planlıyoruz dedi.

Etkinlik güzel, tarih yanlış.

Etkinliğe katılan vatandaşlar ise çiftçi cemiyetinin görkemli olduğunu ama tarihin yanlış olduğunu dile getiren çok sayıdaki vatandaş eleştirilerini şu başlıklarla sıraladı. Yaz sezonu ve çiftçilerin tarlada meyve topladığını, elma seyreltmesi, domates çapalaması yaptığını. Ayrıca bu mevsimde daha çok sünnet ve evlenme düğünlerine rastlaması açısından yanlış bir tarih seçimi yapıldığını dile getirdiler.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz