Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

MHP’li Erdemir istifa etti
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 3 Ocak 2020 - 09:55:56
MHP’li Erdemir istifa etti

Yerel seçimlerin hemen öncesinde MHP Bayramiç İlçe Başkanlığı görevine gelen Mehmet Erdemir, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Şuayip Başaran’ın yerel seçimlerde belediye başkan adayı olmasıyla MHP Bayramiç İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Mehmet Erdemir, yaklaşık 1 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti. Başkanlık görevini bıraktığını sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla duyuran Erdemir, hem partililerinden hem de siyasi rakiplerinden helallik istedi. Erdemir’in ayrıca, “Umarım yerimize gelen arkadaşlar oyları kat kat arttırır ve ilçemizde belediye başkanı çıktığı gibi, ülke iktidarını da Milliyetçi Hareket Partisi alır” cümlesi de dikkat çekti. Erdemir açıklamasında, ”

KAMUOYUNA DUYURU!!!

 

1975 yılından bu yana ülkücü hareketin bir neferi oldum. Çoğu kişinin ülkücüyüm dahi diyemediği dönemlerde ülkücü hareketi, davamızı savundum. Hiçbir zaman Milliyetçiliğimden ve Atatürk’çülüğümden ödün vermedim. Hiçbir zaman adamın adamı olmadım, davanın adamı oldum. Bu yüzden kaybettim ama kim bilir belki de çok şey kazanmışımdır orasını yüce Rabbim bilir.

Uzun zamandan beri Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyaset yapmaktayım. Gerek üyelik, başkan yardımcılığı ve son olarak ilçe başkanı olarak görev yaptım. Partimizi ilçemizde bütün alanlarda temsil etmeye çalıştım.Hiçbir zaman ‘ben’ demedim ‘biz’ dedim.

Ama Çanakkale’miz ve ilçemizde yaşanan oy kaybı yüzünden sorumlu tutulduk. 02.01.2020 tarihinde istifamı vermiş bulunmaktayım. Umarım yerimize gelen arkadaşlar oyları kat kat arttırır ve ilçemizde belediye başkanı çıktığı gibi, ülke iktidarını da Milliyetçi Hareket Partisi alır. Makam ve koltuk gelip geçicidir esas olan davadır.

Kimseye bir dargınlığım ve küskünlüğüm yoktur. Siyaset yaptığım süre boyunca gerek seçim zamanı gerek başka zamanlarda rakip partilerden kırdığım ve üzdüğüm arkadaşım varsa hakkınızı helal edin. Hepimiz bu ilçenin evlatlarıyız ve yüz yüze bakıyoruz. Hepinize saygı ve sevgiler sunarım. Allaha emanet olun

 

ifadelerini kullandı.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz