Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Öğretmenlerin gurur günü
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 26 Kasım 2019 - 11:37:24
Öğretmenlerin gurur günü

Bayramiç’te, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle çelenk töreni ve kutlama programı düzenlendi. Öğretmenler, halk eğitim merkezi salonunda gerçekleşen bu özel günde duygu ve gurur dolu anlar yaşadı.

Bayramiç’te 24 Kasım Öğretmenler Günü coşku ve gurur içerisinde kutlandı. İlk olarak Yıldırım Akbulut Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni düzenlendi. Törene, Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri başta olmak üzere okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı. Anıta çelenk konulmasının ardından tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Çelenk töreni sonrası Bayramiç Halk Eğitim Merkezi salonunda öğretmenler için program düzenlendi. Programa Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ermiş, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, okul müdürleri ile çok sayıda öğretmen katıldı.

Duygu dolu anlar

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam etti. Rukiye Küçükçakıroğlu tarafından okunan ‘Rengarenk’ isimli anı, salondan büyük alkış aldı. Anı projesine katkı sağlayan Rukiye Küçükçakıroğlu, Aysun Temiz ve Şerif Kurcal’a plaketlerini Kaymakam Gökdemir takdim etti. “Öğretmen Demek” ve “Şehit Öğretmenler” konulu slayt gösterileri ise duygulu anlar yaşattı. Emekli olan öğretmenler Dilek Sönmez, Saime Sezer, Zehra Kundakçıoğlu ve Halil Örnek’e hizmet şeref belgesi verilmesinin ardından program, Öğretmen Marşı’nın söylenmesiyle sona erdi.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz