Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Protokole kütüphane nöbeti
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 13 Şubat 2020 - 12:16:51
Protokole kütüphane nöbeti

Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu değerlendirme toplantısı, öğretmenevinde yapıldı. Gerçekleşen ve planlanan çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda, ilçe protokol üyelerinin halk eğitim kütüphanesinde akşam nöbeti tutması kararı alındı.

 

Bayramiç İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu değerlendirme toplantısı, öğretmenevinde gerçekleşti. Geçtiğimiz eğitim öğretim döneminin değerlendirildiği toplantıda, hayata geçirilmesi planlanan öncelikli kurslar da görüşüldü. Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir’in idaresinde gerçekleştirilen toplantıya Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ermiş, İlçe Emniyet Müdür V.  Murat Çelik, Jandarma Garnizon Komutanı J.Asb. Kd.Bşçvş. Salih Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Etik, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Öztürk, okul müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, oda temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda söz alan Kaymakam Gökdemir, “Klasik halk eğitim anlayışından sıyrılmamız lazım. Biraz daha istihdama yönelik ve yenilikçi kurslar açılmalı. Kurumlar arası irtibatla bu kurslar açılabilir. Talep değil arz odaklı hareket edelim” dedi. Konuşmanın ardından Öztürk, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilen bir sunum gerçekleştirdi.

Salona tadilat

Okuma yazma kurlarında büyük yol kat edildiğini belirten Öztürk, kurum bünyesinde 34 mesleki ve teknik kurs açıldığını, 282 erkek ile 730 kadın kursiyerin bu kurslardan faydalandığını dile getirdi. Öztürk ayrıca kurumun toplam 129 kurs açarak 3684 kursiyeri eğittiğini ve 2513 sertifika verildiğini aktardı. Toplantının görüş ve öneriler bölümünde söz alan Başkan Uygun, öğrencilerin kütüphaneden akşam saatlerinde de faydalanmak için talepleri olduğunu aktardı. Bunu üzerine Kaymakam Gökdemir, ilçe protokol üyelerinin halk eğitim merkezi kütüphanesinde mesai sonrası saat 21.30’a kadar nöbet tutmaları önerisi getirdi. Kabul gören öneri üzerine, her protokol üyesinin sırayla bir akşam kütüphanede nöbete kalmasının düzenlenmesi için Öztürk’e talimat verdi. Başkan Uygun ayrıca ilçemize yakışan bir kongre merkezi veya konferans salonuna ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Konunun gündemlerinde olduğunu ifade eden Kaymakam Gökdemir, halk eğitim merkezi salonunun tadilatı için ödeneğin ayrıldığı ve salonun çok daha modern bir şekilde yenileceği bilgisini verdi.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz