Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

“Su zammını yeniden değerlendireceğiz”
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 24 Eylül 2019 - 12:54:45
“Su zammını yeniden değerlendireceğiz”

Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Günü, Yıldırım Akbulut Meydanı’nda gerçekleşti. Başkan Mert Uygun, vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı. Başkan Uygun bir soru üzerine, su zammının yeniden değerlendirileceğini söyledi.

 

 

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, düzenlenen Halk Günü’nde vatandaşların sorularını yanıtladı. Meclis üyeleri ve birim amirlerinin de katıldığı toplantı, Yıldırım Akbulut Meydanı’nda gerçekleşti. Vatandaşlar, toplantıya büyük ilgi gösterdi. Soru cevap öncesi Başkan Uygun, göreve geldikleri günden bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Uygun, ” Seçim öncesi yapacağımız her hizmeti halkımıza danışarak yapma sözü vermiştik. Şimdi bu sözümüzü gerçekleştiriyoruz. Şeffaf belediyecilik yapacağımızın sözünü vermiştik. Sözümüzde durmak adına Halk Günü toplantılarımızın ilkini gerçekleştiriyoruz. Bu sürede konserler düzenledik, çocuklarımız için etkinlikler gerçekleştirdik. Yol çalışmalarımız ve alt yapı çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Yaz spor okulları, turnuvalar, Ramazan programı yaptık. Belediyemizin acil olarak ödenmesi gereken 4 milyon 210 bin TL’lik borcunu ödedik. Çeşitli firmalara öncelikli olarak ödenmesi gereken 6 milyon TL borcumuz var. Seçimden önce hiçbir şey satmayacağımızın sözünü vermiştik. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Bazı hizmetlerde aksaklıklar yaşanabiliyor. Bunun için özür diliyoruz ve bu aksaklıkları en kısa sürede gidereceğiz” dedi.

Esnafımızı duyduk

Konuşmanın ardından soru cevap bölümüne geçildi. Başkan Uygun özellikle ilçe yaşanan başta trafik sorunu olmak üzere halkı rahatsız eden sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirtti. Başkan Uygun, kaymakam başkanlığında yapılacak trafik komisyonu toplantısında ilçe trafiğiyle ilgili tüm sıkıntıların masaya yatırılacağını ifade etti. Vatandaşlar ayrıca, sokak hayvanları, Kazdağları’nda ki altın madeni arama çalışmaları, kooperatifleşme, otopark sorunu ve turizmde yaşananlar gelişmeler hakkında sorular yöneltti, yapılmasını istedikleri çalışmaları aktardı. Başkan Uygun, istekleri birim amirlerine not aldırdı. Başkan Uygun, ilçe gündeminde olan su zammı hakkında gelen soruya ise, “Bizden önceki yönetim, borçsuz ve kasasında para ile belediye devraldı. Bizim devraldığımız kasadan ise 26 milyon TL borç çıktı. Ben de öyle devralsam suyu bedava yapardım ama bu borçla buna imkan yok. Su zammı hakkında duyulan rahatsızlık bizlere de geldi. Ekim ayı meclis toplantısında bu sorunu gidermeye çalışacağız. Esnafımızın sesini duyduk, gereğini yapacağız” açıklamasında bulundu. Başkan Uygun, halkın toplantıya ilgi göstermiş olmasından dolayı da çok mutlu olduklarının altını çizdi.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz