Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Ticaret Borsası iftarda buluştu
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 21 Mayıs 2019 - 10:08:31
Ticaret Borsası iftarda buluştu

Çanakkale Ticaret Borsası’na üye üreticiler ve davetliler, Hacıkayyum Yeşil Park’ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemekte, tarım sektörünün durumu ve gelişmesi üzerine konuşmalar yapıldı.

Çanakkale Ticaret Borsası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, Hacıkayyum Yeşil Park’ta gerçekleştirildi. Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Kaya Üzen’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Cahit Uydaş, Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı Süleyman Yüksel, Çanakkale Ticaret Borsası yönetici ve üyeleri ile muhasebeciler katıldı. Müftü Akın’ın yaptırdığı yemek duası ile oruçlar açıldı. Etkinlikte ilk konuşmayı yapan Üzen, “Sizlerle bir arada olmaktan, sizlerin sorunlarınızı ve çözüm önerilerinizi dinlemekten mutluluk duyuyoruz. İlimiz tarım ürünlerinin sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada talep edilen ürünler olmasında borsamızın rolü büyüktür. Özellikle markalaşmaya verdiğimiz önem, tarımsal üretimin gelişmesinde önemli katkılar sağlamıştır. Bu gelişmede en önemli pay, mandıracılarımız, zeytin yağcılarımız, sebze ve meyve işleyen tesislerimiz, hububatçılarımız, bakliyatçılarımız, Çanakkale’mizin ve dolayısıyla Türkiye’mizin sizler gizli kahramanlarınındır. Çanakkale Ticaret Borsası olarak bizler, aldığınız bu görevlerde borsamız üyelerinin sorunlarını tespit etmeye ve sorunlarına çözüm üretmeye çalıştık” dedi.

Sizlerin yanındayız

Yemekte söz alan Deniz, “Gıda Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı ihalesi yapıldı. En kısa zamanda satışlar başlayacak. Bundan sonrada Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası çeşitli yatırımların yapılmasına öncülük edeceğiz” diye konuştu. Yemekte konuşma yapan Başkan Uygun, “Çanakkale Ticaret Borsası olarak bu güzel yemek organizasyonunu gerçekleştirdikleri için kendilerine teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Daha 45 günlük başkanım. Yeniyiz ve acemiliklerimiz var. Burada Çanakkale’mize çok büyük katma değer kazandıran kişilerle bir arada bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Belediye olarak ekiplerimizi düzenlemeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte ise sizlerin yanında olacağız. Biz biliyoruz ki sizlerin ürettiklerinizden alınan vergilerle oluşan bir kurumuz. Bu vergilerle hizmet veren bir kurum olduğumuzun bilincindeyiz. Bundan sonra sizlerle neler yapabileceğimiz konusunda toplantı yapmayı düşünüyoruz. İlimize ve ilçemize daha fazla nasıl katma değer yaratacağımızın hesabını yapmak istiyoruz. Bizlerde çok yakın bir süreç içinde belediyeler olarak bir kooperatif kurup, sizin de üye olduğunuz kooperatifte sizler gibi mücadele etmek istiyoruz. Sizlerin deneyimlerinizden yararlanmak düşüncesindeyiz” ifadelerini kullandı. Katılımcılar, yemek sonrası bir süre sohbet etti.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz