Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Turan, Arınç’a Bayramiç’ten cevap verdi
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 10 Eylül 2019 - 15:19:59
Turan, Arınç’a Bayramiç’ten cevap verdi

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Bayramiç’te STK temsilcileri ve muhtarlar ile bir araya geldi. Turan, Bülent Arınç’ın HDP’li Ahmet Türk ile ilgili sözlerine, “Dün çıkmış bir ağabeyimiz, yok Ahmet Türk’ün terörle ilgisi yokmuş. Hadi oradan yahu” diyerek cevap verdi.

AKP Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, Bayramiç Öğretmenevi’nde düzenlenen programda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, belediye başkanları, AKP Bayramiç İlçe Başkanı Mehmet Demirsöz, daire amirleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan Turan, Bülent Arınç’ın HDP’li Ahmet Türk ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Turan, “Biz ülke ayağa kalksın diye uğraşırken, biz terörle uğraşırken, çıkıp karşımıza ısrarla niye kayyum atadın, niye bunu yaptın dediler. PKK’ya göz kırpan kim varsa o gözü oyacağız. Dün çıkmış bir ağabeyimiz, yok Ahmet Türk’ün terörle ilgisi yokmuş. Hadi oradan yahu. Hiçbir adam uyduruk gerekçelerle görevden alınmaz. Halkın seçtiğine saygı duyulur, ama halk seçtiği zaman giderken Kandil’den yanına eş başkan koyarsan, halkın seçtiği iradeyi Kandil’e teslim edersen, şehidin ailesini işten kovar da, aynı göreve bir terör zanlısını getirirsen, belediyenin resmi kurumu olan makamından, kimliğinden, internet sitesinden Türk bayrağını çıkartırsan, sana devlet gelir, kalk oradan kardeşim der ve kaldırır.

Hiç kimse bana Ahmet Türk terörle iltisaklı değil demesin.  O yaşa gelmiş bir insan, Ahmet Türk hiç şimdiye kadar PKK’ya bir tek laf etmiş mi? Kandil onu eş başkan atadığında, hayır halk beni seçti, başkası bana eş başkan olmaz dedi mi? Diyarbakırlı anneler çıktı, biz evlatlarımızı istiyoruz, zorla dağa götürdüler dediklerinde, annelere destek oldu mu? Yok efendim, o adamın terörle ihtisakı yokmuş. Hayır arkadaş, terörle iktisak sadece bomba atmak demek değildir” diye konuştu. Turan, Bayramiç’teki toplantısının ardından Ezine’ye gitti.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz