Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Yangın sezonu hazırlıkları sürüyor
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 19 Mayıs 2020 - 11:05:14
Yangın sezonu hazırlıkları sürüyor

Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü’nde 2020 sezonu orman yangınlarıyla mücadele dönemi için hazırlık çalışmaları son hızla devam ediyor. Müdür Zafer Özbek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü görevine 20 Nisan tarihinde atanan Zafer Özbek; 2007-2008  yıllarında Çanakkale Ayvacık Orman İşletme Müdürlüğü’nde orman mühendisi olarak göreve başladı. Özbek ardından 2008-2014 yılları arasında Ayvacık Orman İşletme Müdürlüğü Baharlar Orman İşletme Şefliği görevini yürüttü. 2014-2017 yılları arasında ise Yenice Orman İşletme Müdürlüğü Soğucak Orman İşletme Şefliği görevinde bulunan Özbek; 2017-2020 yılları arasında tekrar Ayvacık Orman İşletme Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Evli ve bir çocuk babası olan Zafer Özbek; 20 Nisan 2020 tarihinde Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü görevine atandı.

Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü’nün orman açısından hayli geniş bir alana sahip olduğunun altını çizen Özbek, “Bölgemiz, 12 şeflik ile kontrol edilmekte. Kazdağları, ülkemizin çok önemli ve değerli bölgelerinden biri. Doğal güzellikleriyle, endemik bitkileriyle, ormanlarıyla doğa harikası bir yer. Bu güzellikleri korumak için var gücümüzle çalışıyoruz. 1 Haziran tarihi itibariyle 2020 yılı orman yangınlarıyla mücadele sezonu başlıyor. Sezona sayılı günler kala çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Büyük ölçüde sorunlarımızı gidermiş durumdayız. İlçemizde 8 arazöz, 2 su ikmal, 3 ilk müdahale aracımız bulunmakta. Bu araçların her türlü bakımı tamamlanmak üzere. Ufak tefek eksikliklerin dışında her türlü hazırlığımız tamamlandı. Dileğimiz hiç bir yangın olayının yaşanmaması. Olabilecek yangınlar içinde müdahaleye hazırız. Halkımızı da yangınlara karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz