Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 22 Aralık 2020 - 12:05:26

8+6= Elde var 0 Geçtiğimiz hafta çarşamba günü İrfan Koyuncu, Veli Can ve arkadaşlarının yer aldığı grubun domuz avında tarihi karavana atışları yapması avcı camiasında büyü yankı uyandırdı. Edinilen bilgiye göre; Işıklar mevkiinde gerçekleşen grup avı esnasında çıkan domuz sürüsüne 2 el Koyuncu, 2 el de Can atar ama domuz sürüsü kayıpsız çemberden çıkar. Bir […]

8+6= Elde var 0

Geçtiğimiz hafta çarşamba günü İrfan Koyuncu, Veli Can ve arkadaşlarının yer aldığı grubun domuz avında tarihi karavana atışları yapması avcı camiasında büyü yankı uyandırdı. Edinilen bilgiye göre; Işıklar mevkiinde gerçekleşen grup avı esnasında çıkan domuz sürüsüne 2 el Koyuncu, 2 el de Can atar ama domuz sürüsü kayıpsız çemberden çıkar. Bir başka domuz sürüsüne de Koyuncu ve Can ikişer el daha atar. Yine domuzlar çemberden kayıpsız çıkar. Gün boyu Koyuncu 6 el, Can ise 8 el domuz sürüsüne ateş ederler. Domuz sürüleri tüm saldırılardan kayıpsız kurtulur. Bu durum avcı camiasında büyük yankı uyandırdı.

Konuyla ilgili bilgi ve düşüncelerini aldığımız Veli Can; kötü bir gün geçirdiklerini, nazarlara gelmiş olabileceklerini ifade etti. Can, “Kötü bir gündü. 8 arkadaş çıktığımız domuz avında ben 8 el, İrfan Koyuncu ise 6 el farklı domuzlara ateş ettik. Yaşanan durum doğrudur. Bir tüy bile koparamadık ama diğer arkadaşlarımız da ateş ettiler. Onların atışlarından ise küçükte olsa 1 domuz avlandı. Bazen böyle istenmeyen şeyler yaşanabiliyor. Çok abartılmaması gerekir. Her avcının başına gelebilir” dedi.

Yaşanan olayı haber alan Gürsel Gümüş ise geçtiğimiz hafta kendisine haksızlık edildiğini, konuyla ilgili basın danışmanı Nasuh Kılıç’ın hazırladığı düzeltme metninin Avcı Köşesi’nde yayınlanması talebini bildirdi. Konuyla ilgili düzeltme metni aşağıdaki gibidir;

Düzeltme Metni

“Çok kıymetli Avcı Köşesi takipçilerine. Geçtiğimiz hafta av arkadaşım ve halen basın danışmanlığını yapmakta olduğum Gürsel Gümüş kardeşim Avcı Köşesi’nde acımasızca  eleştirilmiştir. Gürsel Bey, ava İrfan Koyuncu ile çıkmamıştır. Koyuncu, Işıklar mevkiinde Gümüş’ün yanına yanaşma olarak iştirak etmiştir. Ayrıca bu hafta görüldüğü üzere Koyuncu, dana gibi domuzlara ayrı ayrı 6 el ateş etmiş ve bir tüy bile koparamamıştır. Kaldı ki hız sınırını aşan, kedi kadar tavşanı avlaması söz konusu dahi olamaz. Tavşanın yaralı olduğuna inanıyoruz. Köpeklerin yakaladığı tavşana, havaya 3 el ateş ederek vurma numarası yapmadığını nereden bileceğiz. Bu nedenle bu düzeltme ilanını yapma gereği duyduk”  dedi.

 

Efsane avcı Kadir Dinç, heybeyi düşürdü

Koronavirüs karantinasından kurtulan Kadir Dinç, 10 gün süreyle doğadan uzak kalmanın verdiği heyecanla bir hışım motorunu alarak av sahasına koştu. Av sahasına vardığında ise motorunun heybesini düşürmüş olduğunun farkına vardı. Heybe deyip geçmeyin, çok önemli. Çünkü avda tavşan vurduğunda heybeye koyarak getireceği için önemli. Bu nedenle ava bir  süreliğine ara verip heybeyi aramaya geri döner. Geri dönen Dinç, yol üzerinde heybesini bulur ve tekrar av merasına geri döner. Meraya geldiğinde ne görsün? Merada başka avcıların avlandığı gören Dinç, üzgün olarak kendine başka mera bulmak için bölgeden ayrılır.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz