Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Bayramiç’e yeni kaymakam
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 13 Ağustos 2019 - 12:13:31
Bayramiç’e yeni kaymakam

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesi ile Bayramiç Kaymakamlığı’na Sercan Gökdemir atandı. Eski kaymakam Ramazan Kendüzler ise mülkiye müfettişi oldu.

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesi ile 403 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 mülki idare amirinin görev yerlerinin liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi. Kararnameyle Bayramiç Kaymakamlığı’na, Iğdır ili Aralık Kaymakamı Sercan Gökdemir atandı. Bayramiç Kaymakamı iken Yüksekova Kaymakamı ve Yüksekova Belediye Kayyumu görevlerine getirilen Ramazan Kendüzler ise Mülkiye Müfettişliğine atandı. Hatay- Reyhanlı Kaymakamlığına Çanakkale Vali Yardımcısı Ali Candan, Giresun- Bulancak Kaymakamlığına Çanakkale- Ezine Kaymakamı Ali İkram Tuna, Eceabat Kaymakamlığına Artvin- Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Ezine Kaymakamlığına Muş- Bulanık Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Eceabat Kaymakamı Turan Yılmaz, Çorum Vali Yardımcılığına, Çanakkale Vali Yardımcılığına ise Düzce Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol getirildi.

Gökdemir’in özgeçmişi
1982 yılında Manisa‘nın Turgutlu ilçesinde doğmuştur. İlk ve orta öğretimini Turgutlu ilçesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden 2005 yılında mezun olarak tamamlamıştır. Vakıflar Bankasında Mali Analist Yardımcısı olarak kısa bir süre çalıştıktan sonra Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığına bağlı Vergi Denetmen Yardımcısı olarak iki yıl çalışmıştır. İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2009 yılında Uşak Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir. Kaymakam Vekili olarak Denizli‘nin Honaz ilçesinde görevini tamamlamıştır. Ankara‘da katıldığı İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen İngilizce kursunun ardından ABD‘nin Virginia eyaletinin başkenti Richmond‘da bulunan Commonwealth University’de yurtdışı stajını tamamlamıştır. Daha sonra Kütahya‘nın Dumlupınar ilçesinde ve Diyarbakır‘ın Hazro ilçesinde kaymakamlık, Diyarbakır ve Şırnak illerinde de vali yardımcılığı görevinde bulunmuştur.
Ardından Iğdır’ın Aralık ilçesinde kaymakamlık görevine başlamıştır. Gökdemir, evli ve iki çocuk babasıdır.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz