Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

İYİ Parti’de başkan değişmedi
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 4 Şubat 2020 - 11:20:10
İYİ Parti’de başkan değişmedi

İYİ Parti Bayramiç İlçe Teşkilatı’nın olağan kongresi, belediye düğün salonunda yapıldı. Tek aday olarak kongreye giren mevcut Başkan Ziya Erol, yeniden göreve seçildi. Kongreye ilgi oldukça yüksekti.

İYİ Parti Bayramiç İlçe Teşkilatı’nın olağan kongresi, yoğun bir katılımla belediye düğün salonunda gerçekleşti. Kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Ziya Erol, yeniden göreve seçildi. İlginin yüksek olduğu kongreye İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İl Genel Meclisi Başkanı Sadık Göğüsgeren, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, CHP Bayramiç İlçe Başkanı Emin Fidan, İYİ Parti merkez ilçe, Ezine, Çan, Biga ve Yenice ilçe başkanları, oda ve kooperatif başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kongre, divan heyetinin seçilmesiyle devam etti. Kongrede söz alan Erol, partinin kuruluşundan bu yana geçen yaklaşık 2 yıllık sürede gelinen nokta ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ardından söz alan Yıldızlar ise, “Partimiz, Türk siyasetinin merkezine oturmayı başarmıştır. Partimiz, tüm ülkede olduğu gibi Çanakkale’de de hızla büyümektedir. Heyecan ve arzumuz daha da artmıştır. İYİ Parti, fırtınalı denizde dümenin başında olanların partisidir. Söz veriyorum ki nüfusa göre en fazla üyeye sahip il olacağız. Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Partimizi iktidara taşımak adına mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Konuşmalar sonrası geçilen seçimde 16 kişilik yönetim kurulu ile 35 kişilik üst kurul delegeleri belirlendi. Oy kullanımı sonrası partililer Erol’a tebrik ve desteklerini iletti.

Ziya Erol’un Yönetim Kurulu; Ayla Kakız, Münise Uysal, Selma Acar, Yılmaz Yıldız, Şükrü Yılmaz, İmat Dönmez, Alaaddin Arslan, Murat Çalışkan, Ramazan Yalavuz, Selahattin Güven, Erdoğan Berk, Nizamettin Çakırtaş, Yılmaz Göksu, Salih Zeki Aygün, Cemali Bilgin, Mehmet Tunçay

 

 

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz