Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Vekillerden hayırlı olsun ziyareti
  • Ana Sayfa » Gündem
  • 12 Mayıs 2019 - 16:09:23
Vekillerden hayırlı olsun ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili  Muharrem Erkek ile CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’u ziyaret etti. CHP milletvekilleri önce CHP Bayramiç İlçe Başkanı Süruri Savaş, ilçe yöneticileri ve partililerle bir araya geldi. Parti binasındaki buluşmada söz alan Erkek; Türkiye’de 1950 yılından bu yana seçimler yapıldığını, ilk defa böyle bir tablo ile karşı karşıya geldiklerini ifade etti. Erkek, “Sandığa darbe yapıldı. Sandığa darbe demokrasiye darbedir. 23 Haziran’da yapılacak bu seçimi kazanmak zorundayız. Türkiye ağır bir siyasi kriz yaşıyor. Bunun için bu seçimi kazanmak zorundayız” dedi. Erkek ve Ceylan daha sonra Başkan Uygun’u makamında ziyaret etti.

İstanbul seçimleri

Burada yerel seçim sonuçlarını da değerlendiren Erkek; Bayramiç’te seçimi kazanmanın gurunu yaşadıklarını, Millet İttifakı adayı olarak seçimi kazandıklarını belirtti. Erkek, “Belediyecilik ilçede yaşayan herkesin huzur içinde yaşamasını sağlamaktır. Başkanımızda bu huzuru en iyi şekilde sağlayacaktır. Kendisini başarısından dolayı kutluyorum. Bilindiği gibi İstanbul’da Yüksek Seçim Kurulu’ndaki 7 üyenin eliyle İstanbul’daki seçime doğrudan müdahale edildi. Saydılar saydılar olmadı. Kısıtlı dediler olmadı. Hükümlü dediler olmadı. Sahte seçmen dediler olmadı. Ölü seçmen dediler olmadı.  En sonunda sandık görevlisi olmayan kişilerin görev yaptığı iddiasını ortaya koydular. Seçim sonucuna hiç bir etkisi olmadığı halde iptali kabul ettiler. Şimdi İstanbul’da tek derdimiz demokrasi mücadelesidir” dedi. Vekiller belediye başkanı ve vatandaşlarla bir süre daha görüşerek ilçeden ayrıldı.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz