Trafik kazası; 2 yaralı

Trafik kazası; 2 yaralı

40 avcı adayı sınavda ter döktü

40 avcı adayı sınavda ter döktü

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Motosiklet çalarken suçüstü yakalandı

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Belediye personeline “Öfke Kontrolü” semineri

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Başarılı Başhekim Özgül’e Veda Yemeği

Yeni kaymakam asaleten atandı
  • Ana Sayfa » Bayramiç
  • 20 Ağustos 2021 - 10:41:45
Yeni kaymakam asaleten atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan kaymakam kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Bayramiç Kaymakamlığı görevine, Ardahan Çıldır Kaymakamı Alper Taş atandı.

Ardahan’a bağlı Çıldır ilçesinde kaymakamlık görevini 1 yıldır yürüten Alper Taş, Resmi Gazete’de yayımlanan kaymakam kararnamesi ile Bayramiç Kaymakamlığı’na atandı. Bir süredir vekaleten yürütülen Bayramiç Kaymakamlığı’na yaklaşık 1 ay önce Adem Eser atanmıştı. Kaymakam Eser görevine başlar başlamaz ilçemizdeki motosiklet sorunuyla mücadeleye girişmişti. Bayramiç Kaymakamı iken Çanakkale Valiliği emrine alınan Sercan Gökdemir ise Çanakkale Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine atandı. Bunun yanında Çanakkale’de 4 ilçenin daha kaymakamları değişti. Biga Kaymakamı Mustafa Can Düzce’nin Akçakoca ilçesi kaymakamlığına atanırken; yerine Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Kaymakamı Erdinç Dolu atandı. Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi kaymakamlığına atanırken; yerine Adıyaman Vali Yardımcısı Yunus Kızılgüneş getirildi. Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine atanırken; Manisa Gördes Kaymakamı Bekir Abacı ise Geibolu’ya atandı. Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik İzmir’in Menderes ilçesine atanırken; Erzurum Oltu Kaymakamı İlker Eker Ayvacık’a atandı.

Kaymakam Alper Taş, 1987 tarihinde Ankara´da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara´da tamamladı. 2010 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. 2012 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan sınavı kazanarak İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığında  Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı. 2015 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan kaymakam adaylığı sınavını kazanarak  Çankırı Kaymakam Adayı olarak atandı. Niğde ili Bor ilçesi ve Balıkesir ili Ayvalık ilçelerinde kaymakam refikliği stajlarını tamamladı. 2016 yılında Kütahya ili Çavdarhisar ilçesinde kaymakam vekili olarak görev yaptı. 2017-2019 yılları arasında Afyonkarahisar İli İhsaniye ilçesi kaymakamı olarak görev yaptı. 07 Ağustos 2019’da Ardahan İli Çıldır İlçe Kaymakamı görevine atanan Kaymakam Taş, son kararnameyle ilçemize atandı. Kaymakam Taş, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

  • Etiketler
  • Yorumla
Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.
Fotoğraf Albümleri
Video Galerileri
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz